De dag dat ik begon met het veranderen van mijn Leefstijl

He Hallo Daar! Ik wil me graag even voorstellen.
Ik ben Centaine (je spreekt het uit als sentene, mijn naam is Frans)
Ik ben 30 jaar en mama van mijn lieve dochter Veerle. 
Ik ben getrouwd met mijn partner Rob en wij zijn al 15 jaar gelukkig.
 

Veerle is geboren in Februari 2016 en in dit jaar kwam voor mij de omschakeling. Doordat ik in mijn zwangerschap heel ziek ben geweest, kon ik niet alles eten. Tot ik beviel van Veerle. Er leek geen rem op zitten. 
Ik at letterlijk alles wat ik lekker vond, als gevolg dat ik in 3 a 4 maanden 30 kilo aankwam in gewicht. 

In Oktober 2016 woog ik op het zwaarst. Zoveel had ik nog nooit gewogen. Ik woog 125 KILO en ik ben 1,70 meter. Iedereen kan wel bedenken dat dit veelte zwaar is. 

Mijn lichaam vond dit ook! Alles deed me pijn. Mijn knieën, mijn rug en daarbij had ik ook veel pijntjes door heel mijn lichaam. Daarbij begon mijn lichaam mij ook in de weg te zitten. Het moment dat ik Veerle niet meer kon optillen, toen was de maat vol.

Oktober 2016

Ook ik had al veel afval pogingen gedaan. Genoeg diëten die er zijn, benoem ze en ik heb het wel gedaan. Natuurlijk heb ik in de jaren wel geleerd dat het voor tijdelijk is of helemaal niet werkt. 

Maar ik heb in de jaren wel geleerd wat ik juist niet wil. En dat is dat wel bekende JOJO-effect 

Ik ging opzoek naar een methode die voor mijn werkte. Ik ben binnen een jaar 55 KILO afgevallen. Ik hoor je denken. Hoe heeft ze dit dan gedaan? 

Ik heb eerst contact gezocht met mijn huisarts. Maar waarom zoek je contact met je huisarts. Ik had het gevoel dat ik dit niet zelf kon, terwijl ik in 2008 ook al een keer goed was afgevallen. Ik kwam in contact met een diëtiste. Zij vertelde mij dat het dit keer ook ging lukken, om op eigen kracht af te vallen. Ze vroeg mij wat is jou motivatie om het juist wel te doen. 

Mijn grootste motivatie is altijd mijn lieve grote meid!

Januari 2020

Bijna 4 jaar later. Veerle gaat naar school en ik kreeg weer wat meer vrije tijd. Dit klinkt raar natuurlijk. Maar in de tijd dat Veerle naar school gaat was ik gewoon thuis. Ja ik kon er voor kiezen om meer te gaan werken, maar ik koos er voor om een nieuwe opleiding te gaan volgen en mij om te scholen tot Gewichtsconsulente. 
 
Ik durf oprecht te zeggen dat ik wel ervaringsdeskundige ben op het gebied van het Veranderen Van Leefstijl. Ik heb een methode ontdekt wat werkt voor mij. Werkt dit nu ook voor jou? Geen idee! 

Maar door dat ik mijn ervaring ben gaan omzetten tot een online programma, ben ik er van overtuigd dat het voor jou ook kan werken.


Zomer 2021!
Ik kwam in contact met de community van Simone Levie. En ik ging gewoon mijn eigen Online Programma bouwen. Dit was een spannende stap voor mij, maar wel iets waar altijd mijn droom al ligt. Andere mensen helpen met de kennis die ik de afgelopen jaren heb gekregen over Voeding en Leefstijl.

bonus:

Ik nam voor mijn Instagram, Facebook en LinkedIn 2 hele leuke filmpjes op. 

Door hier en hier te klikken kan je deze leuke filmpjes bekijken.