Ik deel graag mijn eerste ervaring met het Superfood Systeem.

Ik volg al lange tijd Saskia via Instagram. 

Saskia is een trouwen volger, zij heeft mij ook zien veranderen en zien afvallen. Op een gegeven moment gaf Saskia aan via haar Instagram dat ze wat nieuws ging proberen. 

Iedere dag maakte ze hier een update over en ik was enige sinds wel verbaast maar toen nog niet erg nieuwsgierig.  

Tot 2 weken geleden 

De resultaten die gedeeld worden liegen er niet om. Mensen vallen af en met de before en after foto’s die ik voorbij zie komen op mijn tijdlijn, heeft het mijn getriggerd om toch is meer informatie in te winnen bij Saskia.

De dag erop heeft ze mij meer verteld over het Superfood Systeem en ik werd toch steeds enthousiaster en ik ben het Superfood Systeem ook gaan uitproberen. Daarom wil ik je er graag meer over vertellen en laten zien wat dit met mijn lichaam in 14 dagen heeft gedaan. 
Ik had dit nooit durven dromen maar ook vooral nooit gedacht dat dit kon!

5 jaar geleden viel ik al 55 kilo af. Je zult misschien nu wel denken maar dan heb jij dat Superfood Systeem toch niet nodig. Goed voor mijn lichaam zorgen is voor mij niet altijd zo vanzelfspreekend geweest en op de dag van vandaag ben ik nog steeds opzoek naar nieuwe dingen om mijn lichaam goed te leren voeden. 

Voor dat ik was afgevallen was kleding kopen nooit leuk. Mijn grootste maat die ik ooit gehad heb is maat 48 (en zelfs dit kon op een gegeven moment eigenlijk niet, maar ik vertikte het om nieuwe kleding te kopen in een maat groter. Komt dit je bekend voor?) en kon niet eens naar een normale winkel voor mijn leeftijd en wat vond ik dat erg zeg. Het naar een winkel moeten waar grotere maten werden verkocht was voor mij een vorm van schaamte en ik was niet blij met mezelf.

Ik ben zoveel afgevallen en heb echt wel meer zelfvertrouwen gekregen daardoor, maar ook ik ben op de dag van vandaag nog steeds heel erg onzeker over mijn lichaam. 

Ik benaderde Saskia over het Superfood systeem en heb op de dag van vandaag hier nog steeds geen spijt van. Ik vertel je graag eerst wat het voor mij heeft gedaan in de afgelopen 14 dagen.

 

 

Ik bestelde heel gemakkelijk de producten en na een paar dagen had ik de spullen binnen. Naar nog wat meer onderzoek te hebben gedaan, kon ik niet wachten om te beginnen. 

Dag 1: Heel de dag had ik de producten gebruikt en heb heel de dag geen honger gehad, maar wat nog het fijnste was ik had zoveel meer energie heel de dag door.

Er gingen wat dagen voorbij en in die dagen had ik nog geen een moment gehad dat mijn darmen nog een keer hadden opgespeeld. Dit is het geval bij mij. Ik ben geen dokter of specialist. 

In het begin viel ik zelfs ook niks af, maar de cm’s “Wauw”. Wat gebeurde er toch met mijn lichaam en wat is dit? Ik zag foto’s voorbij komen van mensen die veel veranderd waren, maar ook ik was natuurlijk heel sceptisch in het begin en dacht echt “Nee, dit kan niet”.  

Dag 9: Ik viel in het begin kwa kilo’s niks af, maar op dag 9 was ik gewoon bijna 2 kilo kwijt. Maar ook toen logen die cm’s er niet om.

Mijn Conclusie na 14 dagen. Ik ga hier 16 weken mee door en ben heel benieuwd wat mijn lichaam verder doet in de tijd en hoeveel kilo’s en cm’s ik zal kwijt raken

Maar wat ik ook gewoon zo fijn vond, ik kreeg ineens veel meer energie omdat ik gewoon veel beter slaap nu.

Ik ben nu 2 weken bezig en ik heb zoveel meer energie. Daarom vertel ik graag mijn verhaal en hoe ik het begin ervaren heb. Ook ik was heel sceptisch in het begin en wist echt niet wat ik moest geloven ervan. Maar toch kan ik oprecht zeggen dat het mij op korte termijn al veel gebracht heeft.

Voordelen van het superfoodsysteem: het is lekker en makkelijk klaar te maken. De samenstelling qua vitamines, mineralen, koolhydraten, vetten en eiwitten is compleet en hierdoor kom je niks tekort. Is het toch niet wat je er van verwacht is het niet-goed-geld-terug als het eerste maand pakket niet bevalt (binnen 30 dagen). Als je niet sport zul je ook afvallen, bewegen word wel aangeraden. Je zult echt afvallen als je 2 maaltijden vervangt voor het superfoodsysteem.

Nadelen van het superfoodsysteem: Je zult moet investeren in het superfoodsysteem en voor echt resultaat te behalen zul je consequent en bereid moeten zijn om echt je Leefstijl te Veranderen. Uiteindelijk zullen er vragen komen van andere wat je aan het doen bent…… 

Alleen maar voordelen en bijna geen nadelen. Het is echt de moeite waard om het uit te proberen!

Wil ook jij het graag is proberen? Let me Know! En ik vertel er je graag meer over. 

Wil je graag toch nog wat meer weten over mij of heb je toch nog vragen? Stel ze gerust! En neem een kijkje op mijn sociale media!