'' Ik wil mijn Leefstijl aanpassen, maar waar begin ik?''

De meest gestelde vraag die ik heb gekregen afgelopen tijd.

Waar begin ik? Heel logisch dat je het denkt. 

Ik roep altijd het hoeft niet moeilijk te zijn, als je maar weet waar je mee bezig bent. 

Toen ik begon met afvallen was het voor mij ook zoeken wat werkte. Ik ben 2 maanden aan het zoeken geweest. Ik viel af en kwam weer bij. En ik had het gevoel dat ik het niet alleen kon. Na 2 maanden was ik de moed kwijt en was ik er zo klaar mee. 

Ik kon op dat moment wel denken, ik laat de boel de boel en bekijk het maar.

 Maar nee, dat liet ik niet gebeuren. Ik ging verder zoeken en zoeken en uiteindelijk was daar het moment. Ik had gevonden wat voor mijn werkte en ging daar voor de volle 200% voor.

Dit is uiteindelijk ook mijn begin punt geworden om mijn droom werkelijkheid te maken! 

Mijn online programma, een droom die voor mij is uitgekomen. Ik vertel je graag meer er over

 

De wel bekende afbeelding die je waarschijnlijk al wel vaker voorbij hebt zien komen.CURSUS
HET PERSOONLIJK
VOEDINGSPLAN

MAAR WAAR ONDERSCHEID IK MIJZELF
IN VERGELEKEN MET ANDERE ONLINE PROGRAMMA'S

Waar ik mij in onderscheid vergeleken met andere bedrijven op het gebied van Voeding en Leefstijl. 

Dat is dat ik niet zomaar een programma verkoop, nee het is een persoonlijk programma met opdrachten en het stukje begeleiding wat heel veel mensen missen. Ik spreek uit eigen ervaring, het stukje begeleiding is heel belangrijk en dit ga je vooral merken op de langere termijn. 

Dat stukje persoonlijke begeleiding heb ik gemist in mijn tijd dat ik bezig was met afvallen. En daarom heb ik een programma gemaakt waar het stukje 

Persoonlijke begeleiding centraal staat

Waarom ik dit zo belangrijk vind.

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn. Ja ik hoor het je al zeggen, ”jij hebt makkelijk praten”. Dit snap ik voorkomen. Ook ik heb het moeten uitzoeken allemaal. Door dat ik zelf heb ervaren dat alles niet zomaar vanzelf gebeurd of komt en zelf veel heb moeten ontdekken. Daarom ben ik zelf mijn ervaring om gaan zetten in iets positiefs en hieruit is mijn programma ontstaan. Want afvallen hoef je niet alleen te doen. 

 

Hoe ziet het er als volgt uit: 

 

MINDSET
Leer op een andere manier met Voeding om gaan en creer op deze manier een gezondere Leefstijl.

En kom van dat JOJO-Effect af!

VERANDERING

Door te weten waar valkuilen zitten is het veranderen van Leefstijl gemakkelijker, omdat je weet waaraan je kunt werken

MIJN NIEUWE LEEFSTIJL

Door nieuwe gewoontes aan te leren is het mogelijk om een nieuwe leefstijl aan te leren en daardoor nooit meer die strijd met jezelf te voeren.

Ben je nu heel nieuwsgierig geworden en wil je deze uitdaging aan gaan?
Klik op de afbeelding hiernaast en begin vandaag nog aan jou nieuwe leefstijl!